Lähtö lähestyy... Tiedossa niin pitkä selostus, että väliotsikointi paikallaan. Niinpä:

Kyyditys ja kokoontuminen

Essi lähtee autolla Vihdistä (kyytiin oletettavasti Kerttu, Aurora, Riikka...?)
Taru lähtee autolla Mikkelistä (kyytiin oletettavasti Marika, Reija, Aakepirkka ;D )

Eli yksi auto tarvittaisiin vielä, jotta saadaan Heli, Mia, Pirjo ja Niina matkaan Vantaalta. Salla hyppää kyytiin Juvan kohdalla (vieläkö näin?) eli mahtunee kenen autoon vain.

Koska lähdemme hieman eri osoitteista, ei liene järkevää yrittää kokoontua etelän päässä kummemmin. Olisiko ideaa kasaantua Juvan abc:lla, missä siis Salla hyppää kyytiin. Juvalle ajaa Vihdistä ja Vantaalta kolmisen tuntia, Mikkelistä kai puolisen tuntia (epistä!).

Majoitusasiaa

Mökin vuokra-aika alkaa torstaina klo 16.00. ja päättyy sitten sunnuntaina klo 12.00. Allekirjoittanut kyllä häipyisi paikanpäältä mielellään jo aiemmin aamulla, jos samanhenkisiä löytyy, niin jaetaan autot niin. Jos ei löydy, niin tyydyn kohtalooni ja odotan puolillepäivin.

Mökin vuokra ei sisällä liinavaatteita eikä loppusiivousta, eli lakanat tai makuupussi mukaan ja lisäksi henkinen varustautuminen siihen, että saamme siivota ihan itse.Tiskikone löytyy kummastakin kämpästä, mutta pesukone vain toisesta. No, ehkä me pärjäämme... Siellä ei muuten esitteen mukaan ole digiboksia, eli jos viikonlopun aikana tulee just joku lemppariohjelma, niin kannattaa laittaa kotopuolessa nauhalle/boksille. Telkkari siellä kyllä on, ja VHS-nauhuri... Aika antiikkista. Selvittelen tuota vielä, että voiko tosiaan olla niin... Täytynee samalla selvittää mökin tarkka sijainti. Voi helpottaa perillepääsyä jonkin verran...

Varustus suolla

Suolla on yllättäen melko märkää, eli ei välttämättä ole lainkaan huono idea ottaa kumisaappaita ja kuivia sukkia mukaan. Pelin jälkeen on inhottavaa lampsia märissä kamppeissa. Varustuksesta muuten sen verran, että kannattaa olla sellaiset kengät, jotka eivät ime kauheasti vettä sisäänsä. Lenkkarit eivät siis välttämätä ole parhaat mahdolliset. Lisäksi mieheni suositteli lämpimästi ostamaan urheiluteippiä, jolla voi teipata sukat ja kengät jalkaan kiinni. Kenkiä nimittäin katoaa suohon enemmän kuin pelaajia. Hyvä niin.

Pelaaminen on ehkä mukavampaa shortseissa kuin pitkissä housuissa, mutta väliajalle kantsii olla hihat/lahkeet, koska hyttysiä on kuulemma ihan sikana.

Pelipaidat

Ollaanko nyt päädytty mihinkään...? Hommaako jokainen itse itselleen tietynvärisen paidan (minkä värisen?) ja kirjoitellaan niitä numeroita niihin sitten itse. Ainakin tähän on nyt kaikkien otettava kantaa jotenkin! Mur! ;)

Holhousta...

Kaikki lienevät matkassa sillä meiningillä, että hauskanpito on etusijalla, ei verenmaku suussa pelaaminen. Muistuttelen kuitenkin ihan Swamp Sockerin järjestäjäpuolelta tulleesta suosituksesta, että kovin tuhdissa humalassa ei pitäisi pelata. No, nyt sekin on sanottu, joten vastuu jää jokaiselle itselleen. *virnu*

Ja vielä itse pelaamisesta

Miettikääs vielä sellaista, että haluaako joku ottaa maalivahdin roolin? Entä onko joku vesihiihtotaitoinen tai -haluinen? Yksi swamp adventure-rasteistahan on se vesihiihtorata. Tai se taisi olla lähinnä vesilautailua, mutta jos se on yhtään lumilautailuun verrannollista, niin meikäläinen pysyyy pystyssä metrin. Joku rastitehtävistä sisälsi suunnistusta, hallitseeko joku sen alan? Sitten taisi olla ihan vaan suojuoksua, siinä tarvitaan kai lähinnä rautaista kuntoa. Öö... löytyykö sitä(kään?) keltään?