Soittelin sinne Paljakkaan ja tosinaan siellä meidän möksässä on niinkin mahtavat keittiökamppeet, kuin keittolevyt. Ei siis uunia... Eli siihen malliin täytyy sitten keksiä ruokia. Grillaaminen voi onnistua tai sitten ei: siellä on joitain yhteisiä grillipaikkoja, mutta puhelinmies ei muistanut ulkoa, onko just meidän kämpän lähellä. (puhelu meni kännykkään ja jätkä oli muualla)

Suolla on kaikennäköistä kojua, mistä saa kaljaa, makkaraa, pyttipannua yms natungia.

Miku lupaili, että ovat kyllä Hyrynsalmen kaupoilla ihan varustautuneet siihen, että tulee paljon väkeä ja ainakaan niinä vuosina kun hän on ollut pelaamassa, ei ole loppunut ruoka tai juoma kaupoista. Meidän kämppä on kuitenkin sellaisessa suunnassa, että meidän kannattaa käydä menomatkalla siellä Kajaanin kaupassa hommaamassa niin paljon kaikkea, kun saadaan kannettua.

Sitten vielä tuosta suolle kulkemisesta. Suoalueella on kuulemma erittäin rajallisesti parkkitilaa, siellä kun on pelaajien lisäksi katsojia vaikka kuinka. Plus että mä en ainakaan tiedä, missä se suo siellä on enkä ole löytänyt kunnollisia ajo-ohjeita mistään... Hyrynsalmen keskustasta kulkee suobusseja, joka toki yllätäen maksaa jokusen euron, mutta bussilla pääsee sinne suolle. Autolla siis pitäisi kuitenkin päästä sinne Hyrynsalmelle asti. Toivottavasti saamme sovittua ajovuoroista sopuisasti... ;)
Mutta voinemme pohtia sitä bussin käyttämistä tai käyttämättä jättämistä sitten.